miércoles, 18 de enero de 2012

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “INDIGNATS 2”, per Santiago Mollà

El teatre del Raval de Gandia acull  una mostra que vol rendir homenatge a la gent del 15M

“INDIGNATS 2 és un xicotet homenatge a la gent del 15M, als que estan ahí i als que no estan, perquè son molts més”. Amb aquestes paraules, l’autor de la mostra i membre actiu de la comissió d’Art, Oci i Cultura de l’Assemblea del 15M Safor-Valldigna, Santiago Mollà, ha explicat el motiu d’aquestes 65 instantànies que integren l’exposició.

Inspirat, segons el mateix Mollà, en “una gent que pensa què un altre món més just, honest i sostenible és possible”, l’escultor, pintor i fotògraf, implicat en aquest moviment des que va nàixer a Gandia, el darrer mes de maig, ha volgut reflectir en aquesta mostra allò que, des del seu punt de vista, fa enriquidora la existència del 15M. Per això, i segons ha explicat, l’exposició porta per títol “INDIGNATS 2” i està plantejada, a nivell compositiu, per meitats de cares de gent que participa a l’assemblea de Gandia, les quals es presenten junt amb altres meitats. “És una manera de mostrar eixa riquesa, des d’un punt de vista molt evident. Un cap, unes idees, un sentir, quan s’ajunta amb altre cap, amb altres idees i amb altres formes de sentir, el producte pot ser molt més enriquidor”, ha explicat Santiago Mollà.

L’exposició s’inaugurarà el proper divendres, 20 de gener, a les 19.30 hores, al Teatre del Raval de Gandia (Carrer Sant Ramon, núm. 8). Està oberta a tota la ciutadania que, com aquests joves i grans, indignades i indignats, “s’aixequen amb molts dubtes” –explica Mollà- “però també amb moltes esperances”




No hay comentarios:

Publicar un comentario